Vies Ferrades. Rogles AventuraRutes de via ferrada d’incomparable bellesa, amb el puntet just d’adrenalina.

Entre el senderisme i l’escalada, proposem rutes de via ferrada en zones increïbles, amb vistes impressionants que et costarà oblidar. Una activitat que no deixarà indiferent a ningú i que et permetrà desenvolupar les teves habilitats d’autocontrol, destresa i sobretot molta diversió.

Si no tens cap experiència en vies ferrades, si et fa una mica de cosa, però t’encanta la muntanya. Si vols tenir aquesta sensació d’accedir plenament a racons de gran bellesa.

Tivissa: barranc de la Foig Ideal per a qui pren un primer contacte amb les vies ferrades. Propera al poble de Tivissa, es tracta de remuntar un barranc sec amb quatre grans.

Tivissa: Tormo de la Margarida Ferrada potser per als una mica ja més experimentats. Primer espadat darrera el poblet de Tivissa que permet grans emocions en ple contacte amb la roca.

Via ferrada al Priorat Una de les millors ferrades de la demarcació. El seu gran atractiu és el seu pont tibetà de 16 metres (en té un altre de més petit)

Ferrada prop de Tortosa És una ferrada intensa recentment ampliada on ara ja paga la pena el desplaçament per a conéixer-la. El seu equipament ofereix gran seguretat. 

Ferrada dels patacons. Millor ferrada de Catalunya ? És sens dubte la millor via ferrada del sud de Catalunya. És molt variada i llarga. Encara que a Rogles us demanem alguna experiència prèvia 

 

 

 

 


Fotos