Lo Moixonòleg

Ara molts han pujat al carro del ‘birdwhatching’, però quan en Sergi Sales va començar a anar a veure ocells, eren molt poques les persones que convertien una passió tant minoritària, en la seva forma de viure per sempre més. Així va ser com el nostre Moixonòleg -enginyer de carrera- va abandonar la seva professió per canviar-la per uns prismàtics i moltes hores de camp.

Avui, aquest pou de saviesa comparteix amb tothom la gran riquesa ornitològica de les Terres de l'Ebre, no només per l'enorme quantitat d'avifauna, sinó també per la gran diversitat d'ocells, amb habitats tan diferents i dos parcs naturals, en un territori tan petit. A més a més, amb el privilegi de recórrer una Reserva Mundial de la Biosfera declarada per la UNESCO. A més és el Coordinador de Projectes de la Fundació Plegadis.  

Últim capítol

En el programa d'aquesta setmana del Moixonòleg, descobrirem un dels projectes més interessants dels quals participa la Fundació Plegadis, EL PROJECTE NOCTUA. Amb col·laboració amb el Zoològic de Barcelona, hem engegat un ambiciós somni, on es vol acollir el màxim d'exemplars de totes les espècies de "Mussols" de casa nostra, els quals malauradament pels accidents que han patit no poden tornar a la Natura. Convertint-se en una eina important de conscienciació mediambiental dels efectes de les accions que fem els humans a la natura.