La Bona Teca

Quina gran fortuna tenim a les Terres de l'Ebre. Una cuina pròpia i peculiar i uns productes locals que han deixat empremta de l’essència de les Terres de l’Ebre arreu del món. Seria un crim per al viatger passar pel territori sense fer una parada obligada per delectar-se amb uns àpats amb denominació d'origen i endèmics d'aquest territori.

Isabel Carrasco, com a bon vivant i sibarita, recorre els indrets més amagats per trobar els millors sabors 100% d'aquí. No es pot acabar un capítol sense que la boca se'ns faci aigua. A la taula i al llit, al primer crit!

Últim capítol

Avui visitem el Restaurant Les Moles ubicat a Ulldecona a la comarca del Montsià. El restaurant està situat en lo que va ser la primera pedrera d'Ulldecona, allà on es feien l'extracció de les pedres per als molins, anomenades "moles", d'aquí el nom del restaurant. El restaurant les Moles, no només és conegut per la seua estrella Michelin i els seus 2 Sols Repsol, sinó també pel seu respecte per la tradició, la passió pels productes de les nostres terres i com no, per les propostes divertides i creatives dels seus plats. Com bé diu el xef Jeroni Castell «natros no vivim de les Moles, sinó per a les Moles». I això queda demostrat perquè a partir de la gravació d'aquest programa la família creix amb un nou projecte: "Les Moles Events", una marca dedicada a tota mena de celebracions i esdeveniments. Un nou projecte sempre acompanyat del segell de Les Moles, garantia d'excel·lència.