La Bona Teca

Quina gran fortuna tenim a les Terres de l'Ebre. Una cuina pròpia i peculiar i uns productes locals que han deixat empremta de l’essència de les Terres de l’Ebre arreu del món. Seria un crim per al viatger passar pel territori sense fer una parada obligada per delectar-se amb uns àpats amb denominació d'origen i endèmics d'aquest territori.

Isabel Carrasco, com a bon vivant i sibarita, recorre els indrets més amagats per trobar els millors sabors 100% d'aquí. No es pot acabar un capítol sense que la boca se'ns faci aigua. A la taula i al llit, al primer crit!

Últim capítol

Acompanyats per Jordi Mauri i Xavi Galiana, els seus propietaris, visitarem Lo Racó de Mig Camí, un espai perfecte a només 3 minuts del centre de Tortosa. Un lloc envoltat de natura amb unes magnífiques vistes dels ports i de la ciutat que ofereix a més del seu restaurant, diferents espais, ideals per a qualsevol tipus d'esdeveniments, ja que disposa de diversos salons amb diferents capacitats, una gran i espectacular carpa i Sa Terrassa, un espai a l'aire lliure, ideal per gaudir d'unes copes amb els millors djs. També visitarem el restaurant Botànic, gestionat per Jordi i Pau. Un restaurant situat a l'eixample de Tortosa, a tocar del ja mític cinema Fèmina. Allí, envoltats d'un disseny més industrial i funcional xarrarem i degustarem els plats que ens ha preparat Carles Barberà, el xef d'ambdós restaurants.
No t'ho perdis!