Caçadors de Gambusins

En Joan Rovira emprèn un viatge sense descans a la recerca d’un dels secrets més ben guardats de les Terres de l’Ebre. Tothom sap que les nostres terres són  el bressol dels Gambusins. Tothom n'ha sentit a parlar i, hi ha qui, fins i tot els ha vist. Però… Què són els gambusins? Quin aspecte tenen? On els podem trobar? Existeixen en realitat? 


En paraules del mateix Joan Rovira: "No sé si et trobaré, però recorreré camins, pujaré muntanyes, aniré sota l'aigua i dalt dels núvols, si cal, i si està per aquí… el trobaré". I si la felicitat està en el camí, mentre busquem el Gambusí, gaudirem de les millors experiències que es poden viure a les Terres de l'Ebre.

Ens acompanyes?

Últim capítol

Joan Rovira, en aquest últim capítol de la temporada de Caçadors de Gambusins, torna al paradís subaquàtic de les Terres de l’Ebre, a l’Ametlla de Mar, a la recerca del Gambusí a les profunditats del litoral ebrenc. I per a trobar-lo es submergirà al Jardí de les Esponges acompanyat per Plancton Diving, un centre de busseig liderat per Eli i Aurora i el seu equip d’experts en el món del submarinisme.

Podrà baixar Joan Rovira a les profunditats de la mar de l’ebre sense complicacions? Arribarà als 15 metres de profunditat? I el més important, trobarà al nostre Gambusí?